14 Haziran 2016 Salı

Senden Önce Ben (2016)

Senden Önce Ben (2016)

Yönetmen koltuğunda Thea Sharrock'un oturduğu Dram türündeki orjinal ismi "Me Before You (2016)" olan Senden Önce Ben (2016) filmi, 17 Haziran 2016 günü gösterime giriyor. 'Me Before You' isimli romanın yazarı olan Jojo Moyes tarafından senaryolaştırılan ABD yapımı film 110 dakika sürüyor.
Filmin oyuncuları ve üstlendikleri roller: Sam Claflin (Will Traynor), Emilia Clarke (Louisa Clark), Vanessa Kirby (Alicia), Eileen Dunwoodie (Café Customer), Pablo Raybould (Frank-Louisa'nın eski patronu), Gabrielle Downey (Daphne), Henri Charles Thomas Clark (Henri Kirkham), Samantha Spiro (Josie Clarke), Brendan Coyle (Bernard Clark), Jenna-Louise Coleman (Katrina), Janet McTeer (Camilla Traynor), Charles Dance (Stephen Traynor), Alan Breck (Grandad)...


Senden Önce Ben (2016) Konusu:

Will Traynor, 35 yaşında, istediği her şeye sahip olan ve yaşamayı seven genç bir adamdır. Ancak talihsiz bir motosiklet kazası sonrası felç kalıp tekerlekli sandalyeye bağlı kalınca depresyona girmiştir. Annesi Camilla oğlu için bakıcı tutmak için kolları sıvar. 26 yaşındaki Louisa Clark ise bir kafede garsonluk yapmakta, hayattan büyük bir beklentisi olmadan yaşamaktadır. Ayrıca ablasının gölgesinde kalmış bir kadındır. Lou kafedeki işini kaybedince yeni bir iş aramaya başlar ve Will'in bakıcısı olarak işe alınır. Son derece kültürlü ve donanımlı biri olan Will, Louisa'yı önce küçümser fakat sonra genç kadının sevimli varlığı ona yaşama sevinci vermeye başlar. Aralarında kurulmaya başlayan bağ her ikisi içinde değişimin başlangıcı olacaktır. tt2674426

15 yorum:

  1. İşte bu film izlenir. 😉❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film, yurtdışından yapılan eleştirileri okuduğumda beni şaşırttı. Engellilerden tepki almış. Özellikle bu kısmını merak ediyorum. Bende izlemeyi düşünüyorum. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. klasik türk filmi konusu ama izlenir yani :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin konusunu okuyunca şatoda bir Yeşilçam filmi diye aklımdan geçmişti. :) Fragman ve afişi sevdim bende izleyebilirim. Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Ben kitabini okumuştum.Beğenmiştim de.Filmine gitmeyi planlıyorum.Umarım güzel olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jojo Moyes'in kitabının Türkçeye çevrildiğini bilmiyordum. Bakalım yazar kendi kitabını senaryolaştırırken aslına sadık kaldı mı? Bu sorunun cevabını okuyan olarak en iyi siz bileceksiniz. :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. İzlemek için cumayı iple çekiyorum :)) Gerçi vizyona girdiği gün izleyemeyeceğim sanırım ama olsun :))

    YanıtlaSil
  5. Yeşilçam düşüncesi hepimizin aklından geçmiş olsa gerek :) Konu bize yabancı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşilçam filmlerinde tekerlekli sandalye, birdenbire kör kalma durumları sık işlediği için çağrışım yaptı sanıyorum :)

      Sil
  6. Yeşilçam da birleşti bütün yollar :)

    YanıtlaSil
  7. Sıkılmadan izledim güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonu nasıl bitti diye sorasım var ama kendime tutup sormayacağım Naz! Darısı en kısa zamanda benim başıma diyorum :)

      Sil
  8. izleyeceğim mutlaka çok emrak ediyorum bunu ya!

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön