1 Mayıs 2016 Pazar

Bisiklet Yarışı Fotoğrafları

Bisiklet Yarışı Fotoğrafları


Önceki yıllarda son ayağı İstanbul'da koşulan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışları'nın son ayağı bu yıl 1 Mayıs 2016 Pazar günü Marmaris-Selçuk Etabı ile son bulacak.


203 kilometre sürecek olan son yarışa Marmaris'te  saat 10:45'te start verilecek. Yarışın bitişi ise Selçuk İlçesi'nde saat  15:30 sularında olacak. 


Yarışla ilgili merak ettiğiniz detaylar için http://www.tourofturkey.org.tr/TR/icerik/marmaris-selcuk-20 linkine tıklayabilirsiniz. 

Postta yayınladığım fotoğrafları 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışları'nın İstanbul-Bostancı etabında, öğlen güneşinde, Canon 60D fotoğraf makinesiyle çektim.

19 yorum:

  1. ülkemizde bu tür faaliyetlerin çoğalması gerekir..Fotoğraflar da çok iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul'da bisiklet grupları var devamlı parkur seçip sürüş yapıyorlar. Ama resmi değil tabi. Amatör ruhla yapıyorlar.
      Beğeni için teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Şöyle bisiklet yarışları her yerde olsa keşke ne güzel görünüyor. :) Hem teşvik de olur. Bu arada sizi mimledim, belki yazmak istersiniz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen İstanbul'da sahil yolunda rastlıyorum. Toplu halde sürüş yapıyorlar. Rengarenk görünümleriyle o kadar hoş oluyorlar ki. İnsanın canı çekiyor. Teşvik var da... :) Mim için ayrıca teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  3. Öğlen güneşinde çekilmiş bu fotoğraflar için teşekkür edelim o zaman :) Benim de bisiklet süresim geldi tabii önce bir bisiklet almam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugünkü yarışların final etabını izledim. Bol bol sizin oraları gösterdiler. Bu yarışları takip etmemin sebeplerinin başında Türkiye güzelliklerini görmek geliyor zaten. Çine'den sonra bir üniversite ekranlara geldi. Havadan çekimler tabi. :) Bisiklet çok iyi, yanına bir arkadaş (güvenlik amaçlı) alınca bas pedala istediğin yere git... Bunu herkes yapabilse keşke. Yani bisiklete binme olayını. Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  4. Biz biraraya gelelim de benim de fotoğraflarımı çek!!! Şahane fotoğraflar çekiyorsun Zülal. Vizörüne sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paraya kıyıp adam gibi bir hafıza kartı alsam film de çekeceğim de... Şaka külliyen şaka :))
      Teşekkür ediyorum. Beğenmene sevindim. Bilmem kaç fotoğrafın arasından bir iki güzel yakalayabiliyorum. Bir kaç tanesini de fotohastasiempre de paylaşacağım yakın zamanda.
      Bir araya gelmek! Şahane olur :)

      Sil
  5. Hafta içi Alanya etabı vardı. Normal şartlar altında final burada oluyordu, bu sene Selçuk noktasını seçmişler. Uluslararası da yayınlandığından özellikle helikopterle alınan genel görüntüler izleyen birçok kişiyi cezbediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Organizasyonda değişiklikler yapıyorlar. Günün şartlarına göre, yeni rotalar ekliyorlar. Bu sene Kapadokya eklenmişti. Ama izleyemedim kaçırdım.
      Bu yarışlar canlı yayınlanan güzel bir yol filmi gibi, öyle keyifli...

      Sil
  6. Bu sene tv den hiç kaçırmadan seyretme fırsatım oldu her etabı. Çok şahane bisiklet yarışının ülkemizde yapılması. O manzaralar, gökyüzünden tarihi eserlerimizin tanıtılması harikaydı. Ama hala bilinçsiziz. Kaç kere tv ye yansıdı. Tam bisikletli yarışçı grup gelirken, bir adam karşıdan karşıya geçiyor. Nerede güvenlik, nerede bilinçli halk. Üzüldüm o görüntülere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarışlarda dediğiniz gibi çok ilginç, renkli görüntüler karşımıza çıkıyor. Devesini süsleyip gelenlerden tutun, bisikletçinin sırtına el verip ittirenler bile vardı. :)
      Yarışları her yıl kaçırmadan izlemeye çalışıyorum ama kaçtığı da oluyor. Bu fotoğrafları yayınlamam blogger arkadaşımız Engin Ergin sayesinde oldu. Kendisi yarışları canlı izlemiş. Bu tür etkinlikleri kacırmamak lazım. Teşekkür ediyorum.:)

      Sil
  7. Fransa Turu'nu izlerim tv de bazen, arka planda harika manzaralar, önde bisikletçiler. Yürüyüş dışında hiç spor yapmayan biri olarak her türlü sporu izlemeye bayılıyorum. Terapi gibi geliyor. (Yapmak daha da güzeldir eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fransa Bisiklet Turu'nun tarihlerine baktım şimdi. 2 / 24 Temmuz 2016 tarihlerini gördüm. Aslında onu da kaçırmamak lazım. TRT Spor'da yayınlanıyor olmalı. Ama nedense hiç yakalayamıyorum o yarışları.
      Aslında bir başlansa devamı gelir diye düşünüyorum. Özellikle doğada bisiklet sürmek keyifli olmalı!

      Sil
  8. güzel çekimler yapmışsın.istanbuldaydın di mi canım sen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum:) İstanbul, Anadolu yakasındayım. Bostancı'da Anadolu yakasındadır. Klorakı buralarda bilmeyiz :))

      Sil
    2. ahaha :D keşke İzmirde olaydın yaa :( izmire gelirsen beni bul :) hani gora'da özkn uğur sürekli beni bul dyordu ya eheh ben de öyle ara ara gelir derim artık İzmire gel beni bul ;)

      Sil
  9. Tam esime göre etkinlik. Avusturyada yillarca yari profesyonel yarismalara katildi. Simdi de spor amaçli yapiyor. Her çikista 5-6 saat sürer :)

    YanıtlaSil
  10. Bisiklet yarışlarında çok renkli görüntüler ortaya çıkabiliyor. Burada birçok örneği var. Harikalar...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön