14 Nisan 2016 Perşembe

Orman Çocuğu - The Jungle Book (2016)

Orman Çocuğu - The Jungle Book (2016)

15 Nisan 2016 günü vizyona girecek olan Orman Çocuğu - The Jungle Book (2016) filminin yönetmenliğini Jon Favreau üstlendi. ABD yapımı olan filmin senaryosunu Justin Marks kaleme aldı. Film konusunu Rudyard Kipling'in kitabından alıyor. Fantastik, Aksiyon, Dram türünde olan ve 105 dakika süren yapımda, orman sakinlerini seslendirenler tanınmış oyunculardan seçildi. Ben Kingsley, Bill Murray, Idris Elba, Scarlett Johansson, Christopher Walken orjinal seslendirmeyi yapan isimlerden bazıları.
Filmde rol alan oyuncular ve aldıkları roller; Neel Sethi (Mowgli), Ritesh Rajan (Mowgli'nin babası), Sara Arrington (Nilgai anne), Brandon Henschel, Hannah Tointon (Winifred)

Orman Çocuğu - The Jungle Book (2016)

Orman Çocuğu - The Jungle Book (2016) Filminin Konusu:

 Ailesini kaybeden Mowgli, bebeklikten itibaren ormanın derinliklerinde, bir ayı, Bagheera isimli siyah bir panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Siyah panter aynı zamanda çocuğa akıl hocalığı yapmaktadır. Ormanda insandan nefret eden Shere Khan ismindeki Bengal kaplanı Mowgli'den nefret eder ve onu istemez. Mowgli, bu nedenle evini terk etmek zorunda kalır. Çıktığı yolculuk ona dış dünyayı tanıma fırsatı verecek ve tecrübe kazandıracaktır. tt3040964

1 yorum:

  1. Aa bizim çocuklar kitaba bayiliyor filmini de severler mutlaka.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön