21 Nisan 2016 Perşembe

Kuzular Kurtlara Karşı (2016)

Kuzular Kurtlara Karşı (2016)

Yönetmenliğini Andrey Galat ve Maxim Volkov'un üstlendiği Kuzular Kurtlara Karşı (2016) isimli Animasyon filmi, 22 Nisan 2016 günü sinemalarda küçük izleyenleri ile buluşacak. Senaryosunu Neil Landau'nun yazdığı ve Rusya, ABD ve İngiltere ortak yapımı olan film 93 dakika sürüyor. Diğer Adı "Sheep And Wolves" olan Animasyonun seslendirmesinde Tom Felton, Thomas Ian Nicholas, China Anne McClain, Ruby Rose, Ross Marquand isimli oyuncular görev aldılar.

Kuzular Kurtlara Karşı (2016) Filminin Konusu: 

Sihirli bir dünyada barış içinde mutlu bir yaşam süren bir koyun sürüsü, yakınlarda bulunan vadiye inen kurt sürüsü yüzünden zor durumda kalır. Kurt sürüsü ise yaşlanan liderlerinin yerine geçmesi için yeni bir lider arayışındadır. Kurt sürüsünün en sevilen ama en şapşal kurdu Gri, liderliğe adaylığını koyar. Özellikle nişanlısı Bianca’ya iyi bir lider olabileceğini ispatlama amacındadır. Ama bu sırada büyük bir talihsizlik yaşar ve yanlışlıkla içtiği sihirli iksir onu bir koça dönüştürür.

8 yorum:

  1. Son dönem animasyon filmleri niyeyse izleyemiyorum ama bakacağım buna :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son haftalardaki ikinci Rusya animasyonu bu Dilek.:) Merakımı uyandırdı. Kahramanlar sevimli görünüyor. Fakat izlemediğim için sadece konuya bakarak çocuklara verilmek istenen mesajın ne olduğunu net olarak anlayamadım...

      Sil
  2. Zülall bu sıralar hiç izleyemiyorum film fenom sağolsun bulaştırdı beni kore dizilerine biri bitiyor biri başlıyor :)) ama animasyon denilince de içim gidiyor çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değişik seçenekler sunayım sana. Kısa metraj filmler var! 3 dakika, 7 dakika, 20 dakika. Seni kaptırmayalım Kore'ye. Böyle diyorum ama Fenom fena kızacak şimdi :))

      Sil
  3. Kızlarla izlemeliyim bunu ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 23 Nisan Bayramı nedeniyle Animasyonlara ağırlık verildi sinemalarda.
      İyi seyirler Filiz Hanım :)

      Sil
  4. Yaaa ama yetişemiyorum Zülal :D Çok birikti çok! Kurdun da hoşluğa bak, benden güzel hatun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animasyoncuların yaratıcılığını tebrik etmek lazım Dağınık! Hakikaten çok güzel karakterler yaratıyorlar. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön