4 Nisan 2016 Pazartesi

Küçük Esnaf (2016)

Küçük Esnaf (2016)

8 Nisan 2016 günü vizyona girecek olan Küçük Esnaf (2016) filminin yönetmenliğini Bedran Güzel üstlendi. Komedi türündeki yapımın senaryosunu filmin başrol oyuncuları olan İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak birlikte yazdılar. 95 dakika süren filmin başrollerinde İbrahim Büyükak (Berhudar), Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cengiz Bozkurt, Cezmi Baskın yer alıyor. Diğer rollerde ise; Ahmet Arslan, Beyti Engin, Simge Geren, Demet Gül, Erdal Tosun, Aycan Koptur, Kadir Polat, Diren Polatoğulları, Ferdi Sancar, Uğurtan Sayıner, Olgun Toker oynuyorlar.

Küçük Esnaf (2016) Film Afişi

Küçük Esnaf (2016) Filminin Konusu:

Anahtarcılık yapan Berhudar kendi halinde yaşayıp giderken, babasının tefecilerden aldığı borcu ödeyememesinden dolayı kendini bir anda mafyaya 100 bin lira borçlanmış olarak bulur. Bu borcu nasıl ödeyeceğini kara kara düşünen çilingirimizin yolu genç ve güzel bir kadınla kesişince daha da büyük bir çıkmazın içine girer.
İmdb Puanı: -  İmdb Linki: tt5535942

Gupse Özay ve İbrahim Büyükak Küçük Esnaf filminin bir sahnesinde
Filmin gösterimine günler kala İzmir'de yapılacak olan galanın günü ve saati belli oldu. İzmir galası, İzmir Optimum Qutlet'te 10 Nisan 2016 Pazar günü yapılacak. Saat 16:00 da seyirci ile buluşmanın ardından 16:30 da Küçük Esnaf filminin gösterimi başlayacak.

3 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Küçük Esnaf filminin fragmanı komikti Nahide Hanım, beni güldürdü.:) Umarım filmde öyledir.

      Sil
  2. Heh işte buna gidip gülmek istiyorum :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön