6 Nisan 2016 Çarşamba

Kızkaçıran (2016)

Kızkaçıran (2016)

Fakir oğlan, fakir kız mottosu ile yola çıkan Korhan Uğur, Komedi türündeki Kızkaçıran (2016) filminin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendi. 95 dakika süren yerli yapımın müziklerinde ise Tufan Aydın'ın imzası bulunuyor.
Filmin, gösterim tarihi olarak belirlenen 15 Nisan 2016 yerine, erken programa alınarak 8 Nisan 2016 tarihinde izleyicisi ile buluşturulmasına karar verildi.
Kızkaçıran (2016)

Kızkaçıran (2016) Filminin Oyuncuları:

Yüksel Ünal, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kyamran Agabalaev, Kamuran inselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt ve Tulya Örkü.

Kızkaçıran (2016) Filminin Konusu:

Kısaca, komik bir yol hikayesinin anlatıldığı Kızkaçıran filminde; Ahmet, eski aşkı Gül'ü evleneceği gün gelin arabasıyla düğünden kaçırır. Ahmet'in aynı zamanda Gül'e bir de sürprizi vardır. Kaçırılan tek kişi Gül değildir. Ahmet, Gül'ü kaçırdığında bir planı yoktur. Gelini kaçırmışken damadı da kaçırıvermiştir! Köydeki dedesine gitmeye karar verince ağabeyini arayıp yardım ister. Dedesinin köyüne ulaşana kadar yolda başlarına birbirinden komik olaylar gelir.
İmdb Linki: tt5599702
Kızkaçıran (2016)

6 yorum:

  1. Fakir kız fakir oğlan komedisi olsun bu sefer de... :) Zengin-fakir çatışması yok... :)

    Bu arada, Ters Düz'ü okuyordunuz en son? Bitirdiniz mi ne oldu, aklıma gelmişken sorayım... :)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para çatışması yok gibi görünüyor. Gelinle beraber damadın kaçırılması ilginç geldi. :) Elimde bir kitap var onu bitirince başlayacağım sırada Ters Düz var. :)

      Sil
    2. Türk filmlerinde de farklı konu farklı senaryo yok gibi öyle değil mi Zülal hanım? Hep aynı şeyleri çevirip çevirip veriyorlar gibi. Ben izlerken sıkılıyorum bazen. Tabii film için çok paralar harcanıyor yurt disinda onu da anliyorum ama en azindan su fakir oglan zengin kiz klişesinden bir kurtarsalar önce!

      Sil
    3. Yeni yetişen nesil için tekrar anlamı taşımıyor ama çok film izlemiş olanlar yeni ve ilginç konular görmek istiyorlar. Film secerken ince eleyip sık dokumak lazım. Sonra soğuyuveriyor insan. Zaten reklam olayı baydıkça bayıyor sinema salonlarında...

      Sil
    4. Ters Düz okuyunca bana yazın! :)

      Sil
    5. Tamam yazarım. Elimdeki kitap bitti. Ona başlayacağım zaten. ;)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön