15 Nisan 2016 Cuma

Kapının Diğer Tarafı (2016)

Kapının Diğer Tarafı (2016)

Yönetmenliğini Johannes Roberts'in üstlendiği Kapının Diğer Tarafı (2016) filmi 15 Nisan 2016 günü gösterime girdi. Korku türünde olan ABD yapımı film 96 dakika sürüyor. İngiltere, Hindistan ortak yapımı filmin orjinal ismi ise 'The Other Side of the Door (2016)'. Filmin senaryosunu Johannes Roberts ve Ernest Riera birlikte yazdı.
Önemli rollerde ise Sarah Wayne Callies (Maria), Jeremy Sisto (Michael), Javier Botet (Myrtu), Logan Creran (Oliver), Sofia Rosinsky (Lucy), Jax Malcolm ve Suchitra Pillai isimli oyuncular yer aldı.

Kapının Diğer Tarafı (2016) Afiş

Kapının Diğer Tarafı (2016) Filminin Konusu: 

Amerikalı bir aile Hindistan'ın Mumbai kentinde hayatlarına devam etmektedir. Küçük oğullarının bir trafik kazasında ölmesiyle büyük bir sarsıntı yaşarlar. Bir türlü tamamen teselli bulmayı başaramayan anne Maria, oğlunu kısa süreliğine de olsa geri getirecek yerel bir ayin olduğunu öğrenir. Ayindeki kadın ona bir kapıdan bahseder. Açmamasını tembihler. Oğlunu bir kere daha görme şansını bulacak olan Maria bu amaçla çok eski tapınağa gider. Bu tapınakta canlılar ve ölüler diyarını ayırdığına inanılan büyük bir kapı vardır. Kapının arkasından oğlunun sesini duyar. Ancak bu kapıyı asla açmaması şeklindeki uyarıyı gözardı edip açınca ölümle yaşam arasındaki dengeyi bozacaktır.

 Logan Creran, Kapının Diğer Tarafı (2016)
İmdb Puanı: 5,4 İmdb Linki: tt3702652

4 yorum:

  1. Çok ilgi çekici.. Ama o sesi duyunca kim açmaz ki kapıyı..:( :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu ilginç ama işlenişi nasıl acaba diye merak ediyor insan. Fragmanda izledim oğlunun kadına seslenişini. Mümkün değil, kapıyı açmayacak bir anne olacağını tahmin etmiyorum... Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. imdb düşük gibi geldi daha önce de dedim bu tür filmler hep çekici geliyor bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söz konusu olan öbür dünya olunca, yani bilinmezliklerle dolu bir dünya olunca filmin neden çekici geldiğini anlıyorum. Sizin yayınlarınızda ilginç, açıklanamayan olaylardan oluşuyor...
      Şimdi yorumunuzu yanıtlarken aklıma geldi Hintlilerin çok kollu bir tanrısı vardı. Afişte de yer almış...
      Teşekkür ediyorum:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön