14 Nisan 2016 Perşembe

Heidi (2015)

Heidi (2015) 

Yönetmenliğini Alain Gsponer'in üstlendiği Heidi (2015) 15 Nisan 2016 günü sinemalarda sevenleriyle buluşacak. Petra Biondina Volpe'nin senaryosunu yazdığı film, yazar Johanna Spyri'nin romanından sinemaya uyarlandı. Aile türünde olan Heidi (2015) Almanya, İsviçre yapımı ve 106 dakika sürüyor.
Filmin oyuncuları ve rol dağılımı şu şekilde gerçekleşmiş: Anuk Steffen (Heidi), Bruno Ganz (Alpöhi), Isabelle Ottmann (Clara), Quirin Agrippi (Peter), Katharina Schüttler (Bayan Rottenmeier), Hannelore Hoger (Sesemann), Maxim Mehmet(Bay Sesemann)...
Heidi (2015) filminde büyükbaba rolünde Bruno Ganz'ı izleyeceğiz. Oyuncu bu rolü ile Swiss Film ödülü için En İyi Aktör olarak aday gösterildi. Ayrıca filmin müziklerini yapan Niki Reiser'de aday gösterilmeye hak kazananlar arasındaydı.

Heidi (2015) Afiş

Heidi (2015) Filminin Konusu: 

Heidi, İsviçre Alplerinde yaşayan büyükbabasının yanına teyzesi tarafından bırakıldığından beri güzel bir çocukluk yaşamaktadır. Peter köyün keçilerini güden küçük yaşta bir çobandır. Heidi ile arkadaş olmuşlar ve dağlarda birlikte eğlenceli vakit geçirmektedirler.
Heidi bir gün Frankfurt’a Sesemann ailesinin yanına gönderilir. Orada en çok sevdiği şey yumuşak şehir ekmekleridir! Ailenin tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşayan kızı Clara ile arkadaş olurlar. Farklı yaşamlar ve acılar tatmış bu iki kız çocuğu kısa zamanda birbirlerini çok severler. Ancak Heidi; dağları, Peter'i ve büyükbabasını çok özlemektedir. tt3700392

Heidi (2015), Bruno Ganz

8 yorum:

  1. Heidi çizgi filmlerini birkaç sene önce bile izlediğime göre bu filmi de seve seve izleyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikayenin Alplerde geçen kısmı seyirlik olmalı... Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Bunu görünce o kadar mutlu oldum ki :D Heidi küçükken en sevdiğim kitap ve kendimle özdeşleştirdiğim karakterdi. :D

    YanıtlaSil
  3. Ah ne severdim, ne severdim, değişik versiyonları çok izledim, bunu da seyretmek isterim, ne güzeldir Heidi. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heidi herkesin çocukluğunda bir şekilde yer etmiş bir karakter. Genç arkadaşlar çizgi filmini izlediklerini yazmışlar, demek ki diyorum bu her dem taze kalabilen bir film. Ayrıca Heidi'nin kitaplarını her çocuk okumuştur diye tahmin ediyorum.
      Sevgiler diliyorum :)

      Sil
  4. Heidi'yi ne izlerdim küçükken, anılarım depreşti. :) Seyretmeyi çok istiyorum. Yazı için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  5. Bu da kizima uygun heidiye bayilir.

    YanıtlaSil
  6. Küçükken ne çok izlemiştim çizgi film formunu...
    Müziklerini şimdi bile duysam içim coşar..:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön