13 Nisan 2016 Çarşamba

Ateş (2016)

Ateş (2016)

Haluk Piyes'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Ateş (2016) filminin vizyona girme tarihi 15 Nisan 2016 olarak belirlendi. Ateş (2016) filminin, 21 Nisan 2016 itibariyle Almanya ve Avusturya sinemalarında da gösterilmesi planlanıyor.
Dram, Aksiyon türünde olan ve 95 dakika süren filmin önemli rollerinde ise Haluk Piyes (Ateş), Büşra Ayaydın (Aleyna), Eren Hacısalihoğlu (Yavuz), Meltem Miraloğlu, Sacide Taşaner, Selahattin Taşdöğen yer alıyor.
Filmin çekimleri, İstanbul'un Tophane, Cihangir, Galata semtlerinde gerçekleştirildi.

Ateş (2016) Afiş

Ateş (2016) Filminin Konusu: 

Kökenleri ve inançları farklı iki arkadaşın hikayesinin anlatıldığı filmin konusu şöyle: Cihangirli ve Tophaneli iki arkadaş olan Ateş ve Yavuz, okul yıllarında uyuşturucu yüzünden bir bedel ödemiş, sevdikleri birini kaybetmişlerdir. Annesi gibi tiyatrocu olmak isteyen Ateş, çalıştığı işlerde karşılaştığı haksızlıklara karşı durmuş, doğrular için hiç bir kavgadan çekinmemiştir.

Haluk Piyes ve Eren Hacısalihoğlu; Ateş (2016) 
Taksici arkadaşı Yavuz, onu bu durumdan vazgeçirmeye çalışır. Fakat kendisininde Ateş gibi kapatması gereken hesapları vardır.  Ateş'in annesiyle arasında olan sorunlar onu içine kapanık biri yapmış, evden kaçıp İstanbul'a gelen Aleyna ile tanışması ise hayatında değişikliklere neden olmuştur.


2 yorum:

  1. Amazon prime da senin blogunda bahsrttigin bazi türk filmlerini gördüm:) vakit buldukça izleyecegim.

    YanıtlaSil
  2. afişe bakınca yabancı film sandım yeminle

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön