17 Mart 2016 Perşembe

Kung Fu Panda 3 (2016)

KUNG FU PANDA 3 (2016)

Yönetmenliğini Alessandro Carloni ve Jennifer Yuh'ın üstlendiği ve senaryosunu Jonathan Aibel ve Glenn Berger'ın birlikte yazdıkları Kung Fu Panda 3 (2016) filmi 18 Mart 2016 günü sinemalarda vizyona giriyor. Çin ve ABD ortak yapımı olan Animasyon, Aksiyon, Macera, Komedi, Aile türündeki 95 dakika süren filmin müzikleri Hans Zimmer'in imzasını taşıyor.

Kung Fu Panda 3 filminin Türkçe seslendirmesini Okan Yalabık, Tarkan Koç, Köksal Engür, Deniz Uğur, Erdem Çalışkan yapıyorlar. Orjinal seslendirme ise ünlü isimleri ile göze çarpıyor: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, J.K. Simmons

Kung Fu Panda Serisinin Kronolojisi:

Panda Po'nun maceralarını takip edenler için küçük bir hatırlatma yapayım. Serinin ilk filmi 2008 yılında izleyici ile buluşmuştu. Kung Fu Panda 2 Animasyonu ise 2011 yılında vizyona girmişti.

Kung Fu Panda (2008)
Kung Fu Panda 2 (2011)
Kung Fu Panda 3 (2016)

Kung Fu Panda 3 (2016) Filminin Konusu:

Po, ustası olan Shifu emekli olunca hocalık yapmaya başlamıştır. Hem ustalık yolunda ilerlemek hem de öğretmenlik yapmak hiçte kolay değildir. Derken babası Li ortaya çıkar. Keyifli karşılaşmanın ardından bir sorun ortaya çıkar. Doğal güçleri olan kötü kalpli Kai, kung-fu ustalarını yenerek onların güçlerini çalmaktadır.

Po ve Li bu durumdan kurtulmak için tek çare olarak görünen panda cenneti yolculuğuna çıkacaklardır. Amaçları cennetteki pandalara kung-fu öğreterek Kai'yi yenmektir. Eğlenmeyi seven sakar pandaların cenneti Po'nun öğretmenliği açısından faydalı ve müthiş bir tecrübe olacaktır. İmdb Puanı: 7.5 İmdb Linki tt2267968

6 yorum:

  1. Kung Fu Panda'yı baştan sona izlemişliğim yok. Hoş olmaz diye düşünmüştüm ancak geçen televizyonda biraz bakınca fena değil gibi geldi :)

    YanıtlaSil
  2. Kötü kalpli Kai'nin yaptığı hiç hoş değil. Halbuki pandalar ne sevimli..:)

    YanıtlaSil
  3. Yıllar önce ilk filmini izlemiştim ama bazı yerlerini ve ne kadar eğlendiğimi halen hatırlarım, bir ara üç filmi de arka arkaya izlemek lazım :)

    YanıtlaSil
  4. ben de izlemedim. ama oğlum okulla izlemişti bunu.

    YanıtlaSil
  5. Bu animasyonun ilkini seyretmiştim seneler önce, ne saçma bir insansam ağlamaktan gözlerim akmıştı :)

    YanıtlaSil
  6. Yeğenimle beraber izleyeceğimiz filmler arasında Kung Fu Panda 3 de bulunuyor. Diğerlerini izlediğimizde çok keyif almıştık bunu da zevkle izleyeceğiz.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön