24 Nisan 2016 Pazar

Emicem Hospital (2016)

EMİCEM HOSPİTAL (2016)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Trabzon'da görevli olan Dr. İsmet Eraydın'ın yaptığı Komedi türündeki Emicem Hospital (2016) filmi,  29 Nisan 2016 günü vizyona giriyor. 95 dakika süren filmin önemli rollerinde Yaşar Eraydın, Taha Mataracıoğlu, Wilma Elles, Sinan Bengier, Selahattin Çakır, Merve Akaydın, Âdem Eraydın, Ali Erkazan, Emre Ön, Zeki Kamber yer alıyor.



Emicem Hospital 2016 filmi, yönetmen İsmet Eraydın'ın yönettiği ikinci film olma özelliğini taşıyor. Yönetmenin ilk filminin adı ise; 'Tepe'nin Uşakları (2013).

Emicem Hospital (2016) Filminin Konusu:

Selo, Emicesi Celal’in açtığı Özel Emicem’in Yeri adlı hastanede temizlik işlerine bakmaktadır. Arkadaşları Âdem ve Dursun'la birlikte zengin olmak isteyen Selo değişik işler de yapmaktadır. Celal Emice, hastanenin yurtdışında tanınması ve ünlenmesi için Alman disiplini ile yetişmiş olan Ingrid Hanımı Almanya’dan yönetici olarak getirir. Her işi kendi kafasına göre halletmeye alışmış hastane personelinin Karadenizli inadı, Alman disiplini karşısında direnç gösterince Alman yönetici Celal Emice’nin desteğini alarak hastane personelinin büyük bir kısmını işten çıkarır.
İşten çıkarılan personelin arasından olan iki doktor; Hilmi ve Miray hastanenin bahçesinde direniş başlatır. Selo direnişte yer alan Songül'ü sevmektedir ve  ona yakın olmak için bu fırsatı değerlendirerek direnişe katılır. İmdb Linki: tt5522416


Wilma Elles, Alman Ingrid rolü ile Karadenizlilere kök söktürebilecek mi?
*Yazarın 24.3.2016 tarihli Notu;  Film bilinmeyen bir tarihe ertelendi. 
**Filmin yeni vizyon tarihi 29 Nisan 2016 olarak belirlendi.








16 yorum:

  1. Ne çok film girdi vizyona, bu yaşadıklarımız yüzünden insanlalr sinemaya da zor gidecek:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahne dünyasında, 'show must go' gösteri ne olursa olsun devam eder mantığı işletiliyor sanirim. Okunma yok ama yazıyorum yine de... Teşekkür ediyorum Hatice Hanim:)

      Sil
  2. Film haberlerini ilk senden alıyorum Zulalcim, emeğine sağlık. Umuyorum ki güzel bir komedidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Film inşallah beklentiyi karşılar diyeyim ben de :)

      Sil
  3. Degisik bir konudu varmis ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi yöneten gercek bir doktor olunca bakış açısı değişik olabilir diye düşünüyorum. Teşekkür ediyorum Emine Hanim:)

      Sil
  4. Niye bilmiyorum ama bu tarz Türk Filmlerine inanılmaz bir önyargım var :( Buarada şahane olmuş siten! Tasarımı sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tv tadında bir Karadeniz filmi. Bütçeyi bilmiyorum... Site tasarımını şimdilik kendim yaptım. Blogger in hazır temalarindan denedim. Teşekkür ediyorum Dilekcigim;)

      Sil
  5. Wilma Elles çok sevdiğim bir oyuncu değil bu sebeple sadece Tv 'de şans verebilirim sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emicem Hospital filminde hatırı sayılır bir rolü olduğunu düşünüyorum. Dramlarda gördüm onu hep. Komedi filminde izlememiştim. Bakalım güldürebilecek mi? Kendini sevdirebilecek mi? Merak konusu!
      Teşekkür ediyorum Filiz Hanım :)

      Sil
  6. Celal Emice..:) Emicem Hospital..:) isim çok hoş.. Konusunu da izleyip görücez artık... Bilindik isimlerden oluşan güzel bir kadro..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karadenizlilerin isveren'é başkaldırısini yönetmenin mesleği dolayısıyla özellikle merak ediyorum. Sinemanın dili ikinci planda kalıyor açıkçası. Teşekkür ediyorum Nahide Hanim:)

      Sil
  7. Komediye yakışmıyor gibi Elles:) bakalım güldürecek mi. inşallah güldüren bir filmdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film vizyona girmediği için sadece fragmandan edindiğim izlenimler var. Yorumlarım tahminden öteye gidemiyor bu nedenle:) İnşallah diyelim :)

      Sil
  8. Saçma bir filme benziyor bence. Şu wilmaya gıcık oluyorum zaten :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön