30 Mart 2016 Çarşamba

Deliormanlı 2016

DELİORMANLI 2016

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği ve Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi'nin senaryosunu birlikte yazdığı Deliormanlı 2016 filmi, 1 Nisan 2016 günü vizyona giriyor. Spor filmi olma özelliği taşıyan 2016 yapımı filmin oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu (Savaş Türkyılmaz), Birce Akalay (Hülya), Gürkan Uygun (Tahsin Kara), Danny Williams (Tommy Dixon), Murat Akkoyunlu, Hakan Bilgin, Yücel Erten, Altan Gördüm, Sema Poyraz (Nezaket Anne) , Derya Şensoy, Murat Serezli (Doktor), Ünal Silver (Faruk Hoca), Bilgehan Demir (Dövüş sporları spikeri) ve Neslihan Yeldan rol alıyorlar.

Deliormanlı 2016 Filminin Konusu:

Lakabı “Deliormanlı” olan Savaş Türkyılmaz, Avrupa Şampiyonu milli bir boksördür. Karısı ölünce boksu ve ringleri bırakmış ve ortadan kaybolmuştur. Annesi Nezaket'in hasta oluşu ve hastane masraflarının iyice artması karşısında para sıkıntısı yaşayan Deliormanlı, tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alır. Medyada ilgi çeken bu durum röportaj yapmak isteyen ünlü televizyoncu Hülya Yiğit ile tanışmasına neden olur. Büyük final maçına hazırlanan Deliormanlı ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır. Ayrı amaçlar için aynı yola çıkan ikiliyi, aksiyon, dram ve aşk dolu bir macera beklemektedir. tt5202870

Sarp Levendoğlu

Bilgehan Demir, dövüş sporları spikeridir ve büyük ihtimalle final maçını anlatma rolünü üstlenecek. Adına filmin afişinde rastlayıp, bilgiyi yazıma ekleme gereği duydum.

Danny Williams Kimdir?

Deliormanlı filminin çekimleri için Ocak 2016'da Türkiye'ye gelen İngiliz ağır siklet boksörü Danny Williams spor dünyasında adını Mike Tyson'ı yenen boksör olarak duyurdu. Müslüman olan ve daha önce defalarca tatil için Türkiye'ye gelen boksör, filmde Savaş Türkyılmaz karakterinin rakibi Tommy Dixon 'ı canlandırıyor.

Danny Williams ve Sarp Levendoğlu
Danny Williams ve Sarp Levendoğlu

15 yorum:

  1. çok sıradan geldi konusu ama keyiflidir izlemek tabii.teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerli Rocky! Rollerden birinde gerçek bir sporcu oynayınca filmin özellikle dövüş sporları meraklılarını çekeceğini düşünüyorum :) teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. kadro sağlam izlenmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadroda sevilen oyuncular var, Danny Williams'ı da çok merak etmekteyim. Daha önce rol yapmamıştır herhalde. Bakalım 1 gün kaldı, izleyenler ne diyecek . Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bu filmin röportajlarına bolca denk gelmiştim televizyonda. Baya antreman yaptı sarp levendoğlu. O kadar emek var madem izlenir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mabel Matiz'in bir videosuna denk geldim Naz, filme uzun yer vermişler. Güzel buldum izlediklerimi. Teşekkür ediyorum.:)

      Sil
  4. Muhtemelen eşim çok sever bu filmi ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmandan izlediğim kadarıyla içinde içinde rekabet, aşk, aile bağları, kötü adamlar... her şey var gibi. Ama genel konu boks sporu olunca erkeklere daha çok hitap ediyor gibi değil mi?

      Sil
  5. Yerli Rocky hakkaten :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Fragmandan o havayı aldım. Teşekkür ediyorum Blana :)

      Sil
  6. Sarp Leventoğlu'nun bu film için çok fazla antreman yaptığını eşi Birce Akalay söylemişti bir ropörtajda. Ama kendisinin de bu film de rol aldığını bilmiyordum. Birce Akalay'ın oyunculuğunu beğeniyorum. Ama dövüş sevmiyorum maalesef..
    Birce Akalay için izleyebilirim..:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin başrollerini genel olarak sevilen oyuncular paylaşmışlar. Genele baktığımda ilgi çeken bir film olduğunu gördüm. Türk sinema tarihi için kalıcı bir film olmasını isterim açıkçası. Reklam iyi gidiyor bakalım haftasonu izleyici ne diyecek. Sevgiler diliyorum :)

      Sil
  7. Gerçek bir hikaye mi acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla kurmaca. Aksi bir bilgiye rastlamadım Derya Hanım. Ben de şimdi gala sonrası yorumları okuyordum. 'Milli duygularımızı şaha kaldıran' diye bir yorum gördüm. İzlemeyi düşünenlere ipucu olsun :))
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  8. Bu tür filmler pek tarzım olmasa da Deli ormanlı ilgimi çekti, izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön