26 Şubat 2016 Cuma

Çağrılan (2016)

ÇAĞRILAN (2016)

Hüseyin Eleman'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Çağrılan 2016 filminin senaryosunu, Hüseyin Eleman ve Yerkan Kahraman birlikte yazdılar. Korku türündeki 2016 yapımı yerli film 85 dakika sürüyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Berk Tuğcu üstleniyor. 26 Şubat 2016 günü vizyona giren Çağrılan (2016) filminde Akdora Akalın, Eray Ertüren, Yerkan Kahraman, Bahadır Karaca, Çağla Nefesoğlu, Ceren Türk, Çağdaş Yılancı, Candas Yılancı, Mina Yorulmaz, Özge Ünlütezcan rol aldılar. Çağrılan 2016 filmi cinlerin öfkesini konu alıyor.

Konservatuar ögrencileri film çekmeye karar verince...

Çağrılan (2016) Filminin Konusu:

2016 yapımı yerli filmde konservatuvar öğrencisi bir grup genç dâhiyane bir fikir bulurlar. Dünyada ilk kez canlı yayında korku filmi çekip aynı zamanda da yayınlamayı düşünmektedirler. Oyuncular, set ve seyirciler her şey hazır heyecanla olacakları beklemektedirler.


Sinema filminin çekiminin başlamasıyla birlikte her şey kontrolden çıkar ve bulundukları mekân kan gölüne döner. Korkutmak için hazırlananlar, kapalı kapılar ardında cinlerin korkunç saldırılarına maruz kalırlar.
İmdb Puanı:  -  İmdb Nosu: tt5352034

11 yorum:

  1. Asla izleyemeyeceğim bir tür.. Gerilmek şöyle dursun bazılarının verdiği o korkuyu ciddi ciddi günlerce üstümden atamıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Konu iyi görünüyor fakat türk korku filmleri cin konusuna baya taktı.Farklı korku kaynakları üretmek lazım diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  3. Korku filmlerini çok severim ancak yerli korku izleyemiyorum konularından dolayı :D Fazla etkilenmek istemiyorum sanırım :))

    YanıtlaSil
  4. Türk korku filmleri beğeniliyor demek ki sürekli çekiliyor değil mi?
    Son durumu nedir merak ettim kaliteyi artırdılar mı? İzleyen arkadaşlar yorum yapar belki.

    YanıtlaSil
  5. Ayyy bu benlik gibi, yazdım bi kenara ;) Teşekkürler ki!!!

    YanıtlaSil
  6. Adı hoşuma gitti. Korku filmleri çok sevdiğim bir türdür. Türk korku filmleri dini sujelere dayandığından, kişi daha evvel duyduğu hikayeleri de ekleyerek temayı gözünde büyütüyor.

    YanıtlaSil
  7. benzer filmler hatırlıyorum. Hatta galasında kötü olaylar yaşananlar falan.. Deccal filmindemiydi tam hatırlamıyorum. Yanılıyor da olabilirim.. perdeler falan tutuşmuştu.. Filmin konusu da bana onu çağrıştırdı..

    YanıtlaSil
  8. Hiç izleyemem. Kitapta gerilimi seviyorum da filmde sinirlerimi bozuyor:)

    YanıtlaSil
  9. Türk korku filmlerini seviyorum ben ya :D

    YanıtlaSil
  10. Korku filmlerini severim ama bizim korku filmlerinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum:( biraz daha gerçekçi yapabilsek ne iyi olur...
    Her filmi tüm detayları ile anlatıyorsun canım gerçekten büyük emek, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  11. Bizimkilerin yaptığı korku filmlerini hiç sevmiyorum :(

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön