19 Şubat 2016 Cuma

Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu (2014)

AYI KARDEŞLER: KURTARMA OPERASYONU 2014

Yönetmenliğini Ding Liang ve Liu Fuyuan’ın üstlendiği Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu 2014 Animasyon filminin senaryosunu Brian Bullock, Tachi Cui ve Que Dai birlikte yazdılar. 19 Şubat 2016 günü vizyona giren film, ABD ve Çin ortak yapımı ve 95 dakika sürüyor. Orijinal seslendirme kadrosunda Rick Jay Glen, Siobhan Lumsden, Paul 'Maxx' Rinehart, Toni Thompson, Justin J. Wheeler, Lovro Preprotnik görev alıyorlar. Filmin İngilizce ismi ise 'Boonie Bears, to the Rescue! '
     


Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu (2014) Konusu:

Ormancı olan Vick ormandan ağaç keserek geçinen biridir. Ormanda yaşayan Bramble ve Briar ayı kardeşler ise ağaçların kesilmesini istemezler ve Vick’e engel olmaya çalışırlar.
Bir gün ormanda kaybolan küçük kızı bulan ayı kardeşler, kızı ailesine sağ salim götürebilmek için büyük bir çabanın içine girerler. Olaya ormancı Vick'te dahil olur.


19 Şubat 2016 günü, Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu (2014) filmi ile beraber vizyona girecek filmler listesindeki diğer filmler fotoğraflı linkleri ile hemen aşağıda yer alıyor.

  

15 yorum:

  1. Oğlum ayı kardeşleri çok seviyor.. Tv de dönem dönem yayınlandığında kaçırmamaya çalışıyoruz. İnternetteki videoları da sınırlı.. Filmini çok sevecektir..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Televizyonda yayınlandığını bilmiyordum Nahide Hanım, izleme/sevme yaşı olarak 3 yaş ve sonrası diyebiliriz değil mi?
      Ayı Kardeşler'i çocuğuna izletmek isteyenler için rehber bir yorum oldu. Ayrıca teşekkür ediyorum :) Sevgiler. :)

      Sil
  2. Son dönem animasyon filmlerinde inanılmaz sıkılıyorum ben.. Sebebini henüz bulamadım belki de yaşla filan alakalıdır bilemedim :)

    Ps: Zülal lütfen bu filmleri tek yazıda topla eskisi gibi :) Film Gündemi olmuşsun gerçi sen bilirsin. Sen ne yazsan okur, yorumlarım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsinin bir yerde olması toparlama açısından iyi oluyor ama okuduktan sonra yoruma dökmek zor oluyor be Dilek :D Ben bazen başlayıp bitiremiyordum :))) Hayır zamansızlığımla hiç ilgisi yok herkes zamansız bence! Herkesin oğlu uyumuyor :D

      Gerçi izlediklerini ayırıyordu ama bakalım neler var kafasında? :)
      Aynen senin dediğin gibi "ne yazarsa okur yorumlarım" hep peşindeyim, o ne yaparsa ben de varım hehe :D

      Sil
    2. Dilekciğim, tek yazı yine yapacağım. Ama ek olarak tek tek filmleri de yazmayı hedefliyorum. Hayırlı bir proje gerçekleştireceğim. ;)
      Geçen yıl bir tane(!)güzel animasyon çıkmıştı Marnie (Omoide no Mânî) (2014) idi ismi. Sinemalarda Japon çizgi filmlerini pek göremiyoruz Dilek. Çin var ABD var. Aklıma gelmişken Japonların yaptığı Ateşböceklerinin Mezarı'nı izlemediysen şiddetle tavsiye ediyorum... Sevgiler.

      Sil
    3. Dağınık! 2000 kelimeye ulaşan film yazıları yazdım. Onlara yetişemedin sen.:) Şimdi daha kısa yazıyorum. Bundan böyle izlediklerimle birlikte vizyona girecekleri de yazacağım. Oğlum erken uyuduğu müddetçe tabi :)) Ben de takipteyim sıkı olarak :) Sevgiler.

      Sil
    4. Ben senin bloğunda neleri kaçırmışım! En az bir tam günü bloguna ayırmak lazım neler var neler???

      Sil
    5. Kuruluş 1 Eylül, Barış günü, sene 2014. O tarihten beri haberseyri'nde paylaşım yapıyorum. Mazi olacak yakında Dağınık :/

      Sil
    6. Ah ah o "geçecek" zamanında talan edeceğim detaylı :( Her biri ayrı değerli yayınlarının

      Sil
  3. Listeye ekleyeyim bunu da. Iyi bir film buldular mi bitene kadar sakin sakin izliyorlar hic olmazsa. Iyi tarafi da arada reklam olmamasi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah fırsat bulup izlediğinizde Ayı Kardeşler filmini beğenir sizinkiler. Biz reklamları mola olarak kullanıyoruz :) 1,5 saat sürüyor mola şart Derya Hanım :)

      Sil
  4. Animasyonlar artmış Zülal :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşağı yukarı ayda 2-3 tane animasyon filmi vizyona giriyor. Ama Türkiye'nin her yerinde değil tabi. Büyük kentler şanslı bu konuda. Teşekkür ediyorum dağınık Anne. :)

      Sil
  5. Şu animasyon filmleri görünce artık içimde farklı bir kıpırtı oluyor :) bebişim büyüse de götürsem diye :) Teşekkürler Zulalcim ;)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön