16 Ocak 2016 Cumartesi

Nivea Care & Colour Dudak Bakım Kremi

NİVEA CARE & COLOUR DUDAK BAKIM KREMİ İNCELEMESİ

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte dudaklarımı soğuktan korumak için Nivea markalı bir dudak bakım kremi aldım.  Aldığım Nivea Care & Colour Dudak Bakım Kremi dudağa bakım yapıyor, aynı zamanda da pembe bir renge kavuşturuyor. Satın aldığım Carrefour reyonunda pembe ile birlikte kırmızı rengi de satılıyordu. İndirimli fiyatı 9 TL idi.  Kremin nasıl dizayn edildiği aşağıda yayınladığım fotoğrafta görülüyor.


Dudak bakımı için üretilen bu krem 2'si 1 arada formüle sahip, içte beyaz olarak görülen katman pantenol içeriyor ve bakımı bu katman yapıyor. Çevresindeki pembe renkli katman ise dudağı renklendirme amacıyla ürüne eklenmiş.

Kozmetik Ürünlerinin Üzerinde Yer Alan Kavanoz İşaretinin Anlamı Nedir?

Yazıyı kaleme almaya karar verdiğimde kozmetik ürününün üzerini inceledim ve anlamını tahmin ettiğim ama araştırma ihtiyacı bulduğum bir işaret gördüm. İşaretin fotoğrafını hemen aşağıda paylaşıyorum. 
Kavanoz ikonunun üzerinde belirtilen bir rakam var. Bunun anlamı ise; kapağı açıldıktan sonra şu kadar ay (İngilizcesi: Month) kullanabilirsiniz demek oluyor. Nivea Care & Colour lip bakım kreminin üzerindeki kavanoz işareti 12 M diyordu. Yani bu ürünü, kapağını açtıktan sonra 1 yıl rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kozmetik kavanoz işareti anlamı

Nivea Care & Colour Dudak Bakım Kremi İncelemesi, Sonuç:

İlk kullandığımda rastlantı idi herhalde dudağıma uçuk çıktı. Uçuk bende nadiren çıkar... İyileştim. Kremi tekrar tecrübe ettim. Dudaklarımı kuruttu. Sonra bir daha denedim yine aynı kuruma sorunu ile karşılaştım. Kremi kullanırken bir elastikiyet hayal etmiştim. Ürün beklentimi karşılamadı…


Carrefour’un kozmetik reyonundan aldığımı yazmıştım. 1 aydan fazla bir zaman geçti üzerinden. Bu tür memnun kalmama durumlarında sizlerin ne yaptığını merak ediyorum.
İade etmek istediğinizde işlemi gerçekleştirebiliyor musunuz?
Yoksa sineye mi çekiyorsunuz?

22 yorum:

  1. Ben geri veremiyorum nedense, zor geliyor bazen bazen de unutup gidiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke ani karar verip almasaydım diyorum. Ürün incelemesi yapan bir çok blog var. Almadan önce incelemekte kesinlikle fayda var... Sanırım ben de iade işini unutmalıyım...

      Sil
  2. Bu zamana kadar hiç iade etme durumu yaşamadım . Şimdi düşündüm de başıma gelse ne yaparım ? Bilemedim ;)

    YanıtlaSil
  3. Üzüldüm canım. Ben de onyargi sebebiyle ürün alırken hassasım. İyi gelir mi gelmez mi derken boş dönüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İhtiyacım vardı zaten, almama sebep olan husus indirimde olmasıydı:)

      Sil
  4. Sanırım böyle durumları sineye çekiyoruz..:( Nivea ürünlerini zaman zaman alırım.. Aslında genellikle güzel ürünler çıkarırlar.. Ama bu kez şanssızlık olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Nivea markalı bir çok ürün kullandım, kullanmaya da devam ederim. Ancak bu ürün beklentimi karşılamadı o yüzden hariç tutacağım...

      Sil
  5. Bende de bunlardan üç tane var.Hemen bir tanesini açıp bakmak istiyorum.Hoş olmayan bir deneyim yaşamış olmanıza üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızı ve pembe renklisini görmüştüm. Üçüncü çeşidi de varmış demek. Açacağım deyince merak ettim şimdi, takipteyim, paylaştığınızda okurum Filiz Hanım, sevgiler:)

      Sil
  6. Maalesef uğraşmaktansa elimizde kalmasini tercih ediyoruz! Ben de hic vermedim bugüne kadar elimde o kadar urun var ki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu derdi bir çoğumuz yaşıyoruz demek ki. Reyonlarda minicik test ürünleri olsa, satın alıp kullanabilsek öncelikle ne iyi olurdu.

      Sil
  7. Geçmiş olsun üzüldüm..Nivea ürünlerini tercih ederim hiç böyle bir sorun yaşamadım.Genelde bu tip durumlarda iade almıyorlar, cildiniz hassasmış diye birsürü bahane buluyorlar, sanırım bu yüzden gidip iade etmiyoruz, öğrenilmiş çaresisizlik yaşıyoruz:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum...
      Nivea yı marka olarak ben de seviyorum. Bu da nazar boncuğu olsun artık. Aldığım yere ulaşmak için vereceğim yol parası zaten ürünün fiyatı kadar. Sanırım yakınlarımdan birine vereceğim denemeleri için. Belki onların kimyasına uygun bir üründür...

      Sil
  8. Sineye çekiyorum.Maalesef bu tip ürünleri değiştirmek çok zor :( Durumunuza çok üzüldüm.Geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim...
      Bir çoğumuz sineye çekiyor galiba. Billur hanım yukarıdaki yorumunda "öğrenilmiş çaresizlik yaşıyoruz" demişti. Bu durumda onlardan biri işte... Sevgiler diliyorum :)

      Sil
  9. Ürünün tipi oldukça albenili :) İade edeceğim bir çıra bile olsa (evet geçen hafta Carrefour'dan aldığım çırayı iade ettim. Tabi birlikte farklı ürünler de mevcuttu) muhakkak iade ediyorum. Prensip meselesi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl şeker bir rengi var anlatamam. Dizaynı da çok güzel.
      Çıra mı, bildiğimiz odun yani? İyiymiş:) Dilekciğim, zaman zaman ürün iadelerim oluyor. Semtimde bulunan bir markete Dove ve Pantene markasını karıştırdığımdan yanlış aldığım bir şampuanı iade etmiştim geçen yıl, kıyafet iadesi ve şu an aklıma gelmeyen başka şeylerde iade ettim... Ama kozmetik olarak açıp kullandığım bir ürünü iade etmeyi hiç denemedim. Nivea'nın 0800 lü bir hattı var bir ara orayı da aramayı düşünüyorum. En azından bilgi alırım bu tür durumlarda ne yapıyorlar diye.
      Çıra? Mangal mı yaptınız?

      Sil
  10. Merhabalar, bu durumlarda genelde iade ile uğraşasım gelmiyor sanırım iyi bir sonuç alamayacağım için :( Türkiyede müşteri memnuniyeti henüz bu kadar ilerleyebilmiş değil.. Blog keşif etkiliğinden geliyorum. Sizi takipteyim bana da beklerim :) suslusirine.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Benim de dudaklarımda kuruluk çok oluyor, bu ürünü almadığım iyi olmuş o zaman. Bende iade etmiyorum öyle duruyor işte :(

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön