1 Ekim 2014 Çarşamba

Vizyondaki Filmler

PEK YAKINDA 2014


Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı, oynadığı ve yönettiği film içinde film olan Pek Yakında 2 Ekim 2014'de vizyona giriyor. Vizyon günü olan cuma gününün arifeye denk gelmesi sebebiyle olsa gerek Pek Yakında filminin gösterime giriş tarihi perşembe günü olarak belirlenmiş. Umarız bu karar hasılatı olumlu etkiler.

Filmin galası hakkında:
Filmin galasının yapıldığı Kanyon AVM'de film hakkında konuşan Cem Yılmaz, çekim sürecinin 8 hafta, hazırlığıyla beraber 6 aylık bir çalışma sürecinin sonunda filmin tamamlandığını söyledi. Gündüz sinema yazarlarına yapılan gösterimde oluşan kanı ise filmin eski Türk filmlerinin tadında olduğu yönünde.

Pek Yakında filminde rol alan oyuncular:
Cem Yılmaz, Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ve Ülkü Duru.
Oyuncuların isimlerini vermişken bahsetmeden geçemeyeceğim; Tülin Özen tarafımca izlemekten keyif aldığım bir isim. Diğer oyuncuların neredeyse tamamı tiyatro kökenli sanatçılar. Henüz filmi izlememiş olmama rağmen oyuncuların rollerinin hakkını vererek oynadıklarını düşünüyorum.

Pek yakında filminin konusu:
Korsan DVD'cilik ve beraberinde birtakım kanunsuz işler yapan Zafer, bu işleri bırakmazsa evliliğinin biteceğini anlar. Kanunsuz işlere tövbe eden Zafer, ailesini geri kazanmak için figüranlık yaptığı eski 'oyunculuk' günlerine geri döner. Amacı o günlerden gelen sinemacı dostlarıyla yeniden bir ekip oluşturmak ve 1970'lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan "Şahikalar-Kötülüğün Sonu" adlı filmi çekmektir. Ama
kurduğu ekibin yetenekleri bir noktada takılır. Şimdi hepsini eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera bekler.

Pek Yakında filmi tür olarak, biraz komedi biraz dram diyebileceğimiz bir karışıma sahip gibi görünüyor. Sinemada izlemeyi tercih edenlere şimdiden iyi seyirler diliyorum.
İmdb Puanı: 7,9  İmdb Linki: tt3698408





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön